Prodaja

Kupac  je u prvom planu!

Od svog osnivanja, FARMANIMA d.o.o.  permanentno razvija svoje komercijalne poslovne aktivnosti iz oblasti spoljnje i unutrašnje trgovine proizvodima u okviru registrovane delatnosti, a pre svega domacim i stranim veterinarskim lekovima, opremom i hranom za životinje.

FARMANIMA d.o.o. posluje sa veterinarskim stanicama, ambulantama, veterinarskim apotekama, veterinarskim ustanovama  i veterinarskim službama u okviru farmi.

U poslovanju s kupcima naglasak je na bliskim odnosima i održavanju njihovog poverenja u FARMANIMA d.o.o.  kao pouzdanog  poslovnog partnera (organizovanje stručno-promotivnih predavanja, pozicioniranje proizvoda, promotivni i propagandni materijal i prodaja uopšte - naručivanje putem Interneta).

Naše iskustvo pokazuje da je razumevanje potreba naših kupaca i pravovremeno reagovanje siguran put ka uspehu.
FARMANIMA d.o.o.  teži da visokim kvalitetom odgovori na svaki tržišni izazov i da profesionalnim i bliskim odnosom sa kupcima održi međusobno poverenje. Želimo da je naš kupac zadovoljan i zato svoje zaposlene činimo suverenim i snažnim u procesu rada i odlučivanja. Individualni pristup kupcu uz ponuđeni visoki kvalitet usluge, omogućuje nam da, s razlogom, postajemo veledrogerija njihovog izbora.

Ekskluzivni je distributer grcke firme Provet  S.A. , distributer poznate svetke kompanije Zoetis, poznatija po starom nazivu Pfizer.

Mapa Srbije

Kategorije proizvodaAktuelnosti

Nove vakcine za živinu u portfoliu
Nove vakcine za živinu u portfoliu
Objavljeno: 25.01.2015.

FARMANIMA d.o.o. je proširila svoj portfolio sa tri ...

Dalje >>


Uskoro novi proizvod na tržištu
Uskoro novi proizvod na tržištu
Objavljeno: 05.08.2014.

FARMANIMA d.o.o. je završila registraciju jednog novog leka ...

Dalje >>


Upravljanje reprodukcijom - Ceva Sante Animale
Upravljanje reprodukcijom - Ceva Sante Animale
Objavljeno: 09.12.2013.

U hotelu „Prestige“ u Bulevaru Vojvode Mišića 24, ...

Dalje >>