Profil kompanije

FARMANIMA d.o.o.  je jedna od vodećih  kompanija  u Srbiji koja se bavi uvozom, distribucijom veterinarskih lekova i  vakcina za upotrebu u veterini, opreme i hrane za životinje.

Veleprodaja veterinarskih lekova i veterinarskih vakcina je „core business“ kompanije, i u skladu sa tim  FARMANIMA d.o.o. je stekla značajnu reputaciju, ostvarenu kroz višegodišnju saradnju sa svim veterinarskim institucijama Republike Srbije.

Osnovna delatnost se obavlja kroz:

  • Veleprodaju  veterinarskih lekova i vakcina
  • uvoz veterinarskih lekova i vakcina
  • registraciju veterinarskih lekova i vakcina
  • marketing

Već 20 godina predstavlja pouzdanog partnera najvećim domaćim i renomiranim svetskim kompanijama - inostranim proizvođačima veterinarskih lekova i vakcina.

FARMANIMA d.o.o. je zastupnik francuske firme Ceva Sante Animale, bugarske firme Huvepharma, holandskih firmi Alfasan BV International i Dopharma International , ekskluzivni je distributer grcke firme Provet  S.A., distributer poznate svetke kompanije Zoetis, koja se nekada zvala Pfizer.

Zastupanjem inostranih firmi i distribucijom njihovih proizvoda, FARMANIMA d.o.o.  se izdvaja kao lider po obimu poslovanja i u oblasti pružanja usluga isporuke veterinarskih lekova i vakcina na tržištu Srbije i regiona.

Sa više od 600 artikala, odličnim uslovima, korektnim cenama, brzom dostavom, distribucijom više od 80 veterinarskih lekova i vakcina,  koji su u samom vrhu potražnje  na tržištu veterinarskih proizvoda u Republici Srbiji, predstavljamo najbolji izbor za svakog kupca.

Pored zastupanja stranih firmi, FARMANIMA d.o.o. ima jako dobru saradnju sa velikim brojem domaćih proizvođača, zastupnika i distributera veterinarskih lekova i premiksa u cilju zadovoljenja potreba svojih kupaca.

Ostvarena je i saradnja sa zemljama u okruženju, tako da FARMANIMA d.o.o.  izvozi proizvode u Republiku Makedoniju, Republiku Srpsku i Crnu Goru.

Regionalna distributivna mreža u Srbij omogucava kontinuirano snadbevanje veterinarskih stanica, ambulanti, apoteka, veterinarskih ustanova,poljoprivrednih gazdinstava i veterinarskih službi pri farmama.  

Dugogodišnjim iskustvom i dobrim partnerskim odnosima FARMANIMA d.o.o. je najbolji partner proizvođačima i kupcima za realizaciju svojih poslovnih planova, a rezultat je dugogodišnje uspešno poslovanje i promet.

Danas je FARMANIMA d.o.o., zahvaljujući iskustvu i novim znanjima, okrenuta prema uspešnoj budućnosti.

Kategorije proizvodaAktuelnosti

Nove vakcine za živinu u portfoliu
Nove vakcine za živinu u portfoliu
Objavljeno: 25.01.2015.

FARMANIMA d.o.o. je proširila svoj portfolio sa tri ...

Dalje >>


Uskoro novi proizvod na tržištu
Uskoro novi proizvod na tržištu
Objavljeno: 05.08.2014.

FARMANIMA d.o.o. je završila registraciju jednog novog leka ...

Dalje >>


Upravljanje reprodukcijom - Ceva Sante Animale
Upravljanje reprodukcijom - Ceva Sante Animale
Objavljeno: 09.12.2013.

U hotelu „Prestige“ u Bulevaru Vojvode Mišića 24, ...

Dalje >>